Foto

Cupa FRB "Next Generation 3x3", la final

Ziua de 30 decembrie a fost una plina de baschet 3x3 la Arena de Baschet din Bulevardul Basarabia 39. 26 de echipe formate din sportivi nascuti in anul 2005 si mi tineri s-au intrecut, in doua turnee, de la ora 13:00 si pana la ora 21:00, luptand sa demonstreze atat calitatile in baschetul 3x3, cat si pentru atractivele premii in bani.

In primul turneu, locul I (rasplatit cu 400 de euro) a fost ocupat de CSM  Petrolul (Alexandru Dimov, Rares Mihalache, Razvan Popa, Rares Movileanu), care a trecut in finala de Stiinta Politehnica (David Orbulescu, Rares Polizu, Razvan Garz, Stefan Petrescu).
Toate rezultatele si informatiile despre echipele participante pot fi consultate aici.

Al doilea turneu al zilei a fost adjudecat de echipa Temperatura (Andrei Grigorescu, Luca Popovici, Lucca Oprea), care a castigat si marele premiu de 400 de euro. In finala, Temperatura a trecut de Fetitele Powerpuff (Alexandru Martinovici, Darius Radu, Darius Saila, Alexandru Bilbie).
Toate rezultatele si informatiile despre echipele participante la turneul 2 pot fi consultate aici.

Toate echipele participante la turneele Cupei "Next Generation 3x3" (un proiect inclus în programul FIBA Plus "Strategy and Planning") au fost rasplatite cu atractive premii financiare.

Parteneri